Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ (υποχρεωτική ασφάλιση ακινήτων)


Μα πόσο μας νοιάζεται πια αυτή η κυβέρνηση.... πόσο πολύ ενδιαφέρεται για το συμφέρον μας.... ύστερα από το χαράτσι που επέβαλε ο Ευ.Βενιζέλος με την δικαιολογία πως με αυτό τον τρόπο θα εξασφαλιστεί η αξία των περιουσιών μας έρχεται τώρα η δικομματική να ανακοινώσει την υποχρεωτική ασφάλιση των ακινήτων για να μας εξασφαλίσει και το περιεχόμενό τους... Πόσο ωραίο ακούγεται....πόσο ευρωπαϊκό..... πόσο συμφέρον.....
Είναι όμως έτσι?
Σαφώς και όχι!



Είναι απλά άλλη μια μηχανή που σκαρφίστηκαν οι υπάλληλοι του τραπεζικού συστήματος που λένε πως κυβερνούν, για να αφαιμάξουν τον λαό, να αποποιηθούν της υποχρεώσεις του δημοσίου και να εξαναγκάσουν ακόμη περισσότερους πολίτες να γονατίσουν κάτω από τα παράλογα και υπερβολικά έξοδα με τα οποία επιβαρύνεται η κατοικία.

Υποχρεωτική ασφάλιση λοιπόν, σε ιδιωτικές εταιρείες, μάλλον είναι τυχαίο το γεγονός πως πίσω από τις περισσότερες ασφαλιστικές στην Ελλάδα κρύβονται τράπεζες. Μάλλον είναι κακοπροαίρετος όποιος σκεφτεί πως αυτό κατ αρχήν αποτελεί άλλο ένα δωράκι της κυβέρνησης στις πολυαγαπημένες μας...τράπεζες...αυτές για τις οποίες μας στερούν το ψωμί για να εξασφαλίσουν το παντεσπάνι τους....απλά σκεφτείτε πόσα δις θα αφαιρεθούν επιπλέον από μια κοινωνία σε κώμα, προκειμένου να ασφαλιστούν τόσα εκατομμύρια ακίνητα...ζεστό χρήμα από το κουφάρι ενός λαού που έχει αρχίσει να παγώνει. από τον θάνατο...

Υποχρεωτική ασφάλιση, η οποία θα σημαίνει και αυστηρότατα πρόστιμα σε όποιον δε συμμορφωθεί σε αυτή την επίθεση αγάπης προς την περιουσία μας από την κυβέρνηση. Εαν δεν κάνω λάθος, όποιος δεν πληρώσει ένα πρόστιμο, αυτό μεταφέρεται στην εφορία και τίθεται στις διαδικασίες αναγκαστικής είσπραξης δημοσίων εσόδων, δηλαδή κατάσχεση!

Υποχρεωτική ασφάλιση που σημαίνει πως οι πολίτες θα είναι αναγκασμένοι για μία ακόμη φορά, δίχως δικαίωμα επιλογής, να πληρώνουν όσο γουστάρουν οι ιδιωτικές ασφαλιστικές και να αποδέχονται τις μονομερείς και συχνά αδικαιολόγητες αυξήσεις των ασφαλίστρων. Όποιος δε μπορεί να χορέψει σε αυτό τον χορό του παραλογισμού, η καλή κυβέρνηση απλά θα του πάρει το σπίτι.

Υποχρεωτική ασφάλιση για σεισμούς και θεομηνίες... ώστε η ευθύνη του κράτους για αποζημίωση των πληγέντων να μην αποτελεί πλέον υποχρέωσή του. Μήπως η πρόσφατη σεισμική δραστηριότητα στην Αμφίκλεια έχει να κάνει με την επίσπευση αυτής της απόφασης? Μήπως θυμάστε πως πέρυσι στους μεγάλους σεισμούς της Ιταλίας του ΔΝΤ, η κυβέρνηση δεν είχε το δικαίωμα να αποζημιώσει τους πληγέντες από τον προϋπολογισμό της και αναγκάστηκε να βάλει έναν έκτακτο φόρο στα καύσιμα για να μπορέσει να συγκεντρώσει το ποσό? Μήπως αυτή η μεθόδευση είναι η απόδειξη πως το κράτος πρόνοιας, το κράτος που εγγυάται την ασφάλεια των πολιτών του, το κράτος με τα χαρακτηριστικά που γνωρίζαμε εως τώρα έπαψε να υπάρχει?

Τουλάχιστον εμείς, το έχουμε πει πάρα πολλές φορές! Η στόχευση των αρπακτικών (αφού πλέον έχουν απομυζήσει οτιδήποτε ρευστό ή περιουσιακό στοιχείο του κράτους) είναι καθαρή! Θέλουν την ιδιωτική περιουσία μας! Τέλος! Την θέλουν και θα μας την πάρουν θέλουμε δεν θέλουμε! Όσα χρήματα και να έχετε κρυμμένα στο στρώμα ή τον κήπο σας! Πόσο πιο καθαρά να μας το πουν? Κάθε μέρα βγαίνει και ένας διευθυντής κρατικού φορέα και προαναγγέλλει κατασχέσεις! Και όχι απλά θα μας την πάρουν, αλλά με τέτοιου είδους νομοθεσίες θα μας υποχρεώσουν να την πληρώνουμε και να την έχουμε και εξασφαλισμένη μέχρι να μας την πάρουν! Ούτε ο σεισμός δεν θα την γλυτώσει από τα νύχια των αρπακτικών! Και να γκρεμιστεί θα πρέπει να την ξαναφτιάξεις για να στην κατάσχουν σε"άριστη" κατάσταση!  Και το πιο τραγικό? Για μία ακόμη φορά, θα μπει μπροστά το κράτος χρησιμοποιώντας την προνομιακή του θέση στο νομικό σύστημα, όχι για να υποστηρίξει τα συμφέροντα των πολιτών του αλλά για να τους εξαναγκάσει να παραδοθούν άνευ όρων στις ορέξεις των ιδιωτικών συμφερόντων που το λυμαίνονται... (δείτε και εδώ: http://vmediagr.blogspot.gr/2013/08/blog-post_13.html)

Ένα κράτος Ιούδας που δίνει το τελευταίο φιλί στο λαό του πριν τον οδηγήσει στην σταύρωση και τον θάνατο...





πρωϊνος χαφιές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου